Over Ons

Wij zijn begonnen in september 2005 als klusjesbedrijf.

In de beginperiode hebben wij kleinschalige reparaties verricht voor particulieren en zakelijke klanten. Dankzij onze trouwe klantenkring hebben wij ook de crisis overleeft. In de loop van de jaren kregen wij steeds grotere opdrachten met meer verantwoordelijkheid. Door onze ervaring en veelzijdige vakmanschap konden wij deze grotere opdrachten naar goede tevredenheid afmaken. Natuurlijk waren er meerdere vakmannen nodig voor grotere projecten, maar dit konden wij goed oplossen dankzij onze goeie relatie met andere aannemers. Onze grootste klus was begin 2017, het afbouwen van een +/- 100 m2 appartement van casco naar kant en klaar. Maar wij doen ook graag kleine klusjes.

De laatste jaren hebben wij ons steeds meer gericht op timmer werk. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld: Trappen, kozijnen, deuren, carport en andere hout constructies. Door onze eigen timmerwerkplaats kunnen we sneller leveren.

Onze top prioriteit is dat wij kwaliteits- werk leveren naar de wensen van onze klanten, om 100% klant tevredenheid te bereiken.